Author Topic: Default groove  (Read 10461 times)

EVO

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2237
    • View Profile
    • EVO KRP
Re: Default groove
« Reply #30 on: July 15, 2012, 12:00:44 AM »
It is done pretty easy in 3ds max.  but i just can't make it look realistic.  It already looks so realitic in the game.  Could their be a seperate feature for saving skids. and other for marbles. Some tracks are driven so much that marble are there the next race weekend.

To download all my dashes, airboxes, tracks, and more click here

LauZzZn

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1973
  • German Champion 2013 X30J - Formula Renault 2.0
    • View Profile
Re: Default groove
« Reply #31 on: July 15, 2012, 08:17:54 PM »
i dont find the profile.ini ^^


Custom Track work

PiBoSo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1800
    • View Profile
    • Email
Re: Default groove
« Reply #32 on: July 21, 2012, 11:52:18 AM »

LauZzZn

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1973
  • German Champion 2013 X30J - Formula Renault 2.0
    • View Profile
Re: Default groove
« Reply #33 on: July 21, 2012, 04:03:10 PM »
can someone explain how to get the groove i dont understand how i can get it and set it up ^^


Custom Track work

Schwoni

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 771
    • ICQ Messenger - 323510444
    • MSN Messenger - Schwonek@hotmail.de
    • View Profile
    • Email
Re: Default groove
« Reply #34 on: July 21, 2012, 05:53:18 PM »
first wait for beta 7^^

oppolo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 674
    • View Profile
Re: Default groove
« Reply #35 on: June 15, 2013, 03:48:37 PM »
has it been removed this feature in beta9?

PiBoSo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1800
    • View Profile
    • Email
Re: Default groove
« Reply #36 on: June 16, 2013, 03:02:07 PM »
has it been removed this feature in beta9?

It should work in Beta9, too.

oppolo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 674
    • View Profile
Re: Default groove
« Reply #37 on: June 16, 2013, 04:52:52 PM »
has it been removed this feature in beta9?

It should work in Beta9, too.

i did many left ctrl G in different places, on track, in the menu...but I don't have the file temp

dibu

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 656
    • View Profile
Re: Default groove
« Reply #38 on: June 16, 2013, 05:11:00 PM »
It only works while in offline 'Testing'.
I just tried it and here it works without problems with Beta9. I get a temp.grv in the main 'Kart Racing Pro' directory as soon as I press 'left-CTRL + g'.
If your KRP is installed in C:\Program Files (x86)\Kart Racing Pro then it is neccessary to run KRP as Administrator.

oppolo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 674
    • View Profile
Re: Default groove
« Reply #39 on: June 16, 2013, 05:44:52 PM »
yes offline

i really can't understand, here there isn't

offcourse, admin rights as all others games

- do you have this line in the core.ini?
[windows]
compatibility=0


dibu

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 656
    • View Profile
Re: Default groove
« Reply #40 on: June 16, 2013, 05:58:21 PM »
- do you have this line in the core.ini?
[windows]
compatibility=0

Yes, I always install KRP, WRS and GPBikes in my C:\Racing directory and with compatibility=0 the profiles are stored in the same folder. This way I can have all older Betas with their profiles ready for a test.

My file structure looks like this:

C:\Racing\GPB_B1
C:\Racing\GPB_B2
C:\Racing\GPB_B3
C:\Racing\KRP_B1
C:\Racing\KRP_B2
....
C:\Racing\KRP_B8
C:\Racing\KRP_B9
C:\Racing\WRS_B1
C:\Racing\WRS_B2
C:\Racing\WRS_B3
 

Birel-Rotax 42

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 598
  • Corrie Hiatt - Birel - Rotax
    • View Profile
    • Email
Re: Default groove
« Reply #41 on: May 11, 2014, 01:39:26 PM »
Has this feature been removed in beta 11? On the paused screen, on track, in pits, etc. I do the "left ctrl + g" and in my installation folder (D:\Program Files (x86)\Kart Racing Pro) there is no temp.grv created. I am running Windows 7, program is running as administrator. Am I doing it wrong?

LauZzZn

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1973
  • German Champion 2013 X30J - Formula Renault 2.0
    • View Profile
Re: Default groove
« Reply #42 on: May 11, 2014, 01:54:23 PM »
No, still there. Just used it


Custom Track work

Birel-Rotax 42

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 598
  • Corrie Hiatt - Birel - Rotax
    • View Profile
    • Email
Re: Default groove
« Reply #43 on: May 11, 2014, 03:15:50 PM »
What directory did it go to? Also, is the groove_edit=1 there?

LauZzZn

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1973
  • German Champion 2013 X30J - Formula Renault 2.0
    • View Profile
Re: Default groove
« Reply #44 on: May 11, 2014, 03:49:56 PM »
What directory did it go to? Also, is the groove_edit=1 there?
yep all same.. just try out different menus.. was the same for me


Custom Track work